Majonezowe ciasto
Majonezowe ciasto
1. Białka ubij z cukrem na sztywno.
2. Dodaj majonez, mąkę przesianą z proszkiem i aromat, wymieszaj.
3. Przełóż do wyłożonej papierem do pieczenia keksówki i piecz 45 minut w temperaturze 165 stopni.
4. Po wystudzeniu oprósz cukrem pudrem.
Przepisy i Porady
By ser nie kleił się do tarki
Czytaj
By ser nie kleił się do tarki
PORADASałatka z ananasem i porem
wielu łatwe
Czytaj
Sałatka z ananasem i porem
wielu łatwe
Sałatka śledziowa
wielu łatwe
Czytaj
Sałatka śledziowa
wielu łatwe
Minisałatka nowalijkowa
wielu łatwe
Czytaj
Minisałatka nowalijkowa
wielu łatwe
Minitorciki wątróbkowe
wielu łatwe
Czytaj
Minitorciki wątróbkowe
wielu łatwe
Babka majonezowo – czekoladowa
wielu średnie
Czytaj
Babka majonezowo – czekoladowa
wielu średnie
Taca smaków z dipami
wielu łatwe
Czytaj
Taca smaków z dipami
wielu łatwe
Jajka faszerowane
wielu łatwe
Czytaj
Jajka faszerowane
wielu łatwe
Sałatka warstwowa
wielu średnie
Czytaj
Sałatka warstwowa
wielu średnie
Pałki w marynacie musztardowo-miodowej
4 os. średnie
Czytaj
Pałki w marynacie musztardowo-miodowej
4 os. średnie
Na następną okazję...
Na imprezę
Czytaj
Na imprezę
Na Wielkanoc
Czytaj
Na Wielkanoc
Na chwilę dla siebie
Czytaj
Na chwilę dla siebie
Na Boże Narodzenie
Czytaj
Na Boże Narodzenie
Na sałatkowe szaleństwa
Czytaj
Na sałatkowe szaleństwa
Na karnawałowe szaleństwa
Czytaj
Na karnawałowe szaleństwa
Na męski wieczór
Czytaj
Na męski wieczór
Filmowe inspiracje z Octem Kieleckim
Czytaj
Filmowe inspiracje z Octem Kieleckim
Na dzień dobry
Czytaj
Na dzień dobry
Na wiosnę
Czytaj
Na wiosnę
Na przeprosiny
Czytaj
Na przeprosiny
Konkurs „Wywołujemy Snackowity nastrój”
Czytaj