Kieleckie hot-dogi


poziom
łatwe

dla ilu?
wielu

czas

Składniki

  • 10 parówek lub kiełbasek
  • 10 bułek do hot-dogów
  • 10 plasterków sera żółtego
  • 5 ogórków kiszonych
  • 2 czerwone cebule
  • Ketchup Kielecki
  • Musztarda Kielecka
  • Sos Kielecki

Produkty użyte w przepisie:

Kieleckie hot-dogi

Przygotowanie

1

Przekrój bułki na pół, jednak nie rozcinaj ich do końca.

2

Parówki podgrzej w wodzie lub na patelni grillowej.

3

Parówki zawiń w plasterki sera żółtego.

4

Bułki podgrzej w piekarniku lub na patelni grillowej, aż będą chrupkie.

5

Włóż parówki zawinięte w ser do bułek.

6

Dodaj plasterki ogórków i cebulę pokrojoną w pióra.

7

Dodaj swoją ulubioną musztardę, ketchup lub ulubiony sos. Możesz też dowolnie eksperymentować i bawić się, łącząc smaki.

wydrukuj udostępnij

Przepisy i Porady

Bakłażany z kielecką duszą

wielu łatwe

Czytaj

Bakłażany z kielecką duszą

wielu łatwe

Łatwe otwieranie słoików


Na męskie spotkanie

Czytaj

Łatwe otwieranie słoików

PORADA

Zakręcone bułeczki ze szpinakiem

wielu trudne

Czytaj

Zakręcone bułeczki ze szpinakiem

wielu trudne

Sałatkowo – tostowy torcik

wielu średnie

Czytaj

Sałatkowo – tostowy torcik

wielu średnie

Żurek kielecki

wielu średnie

Czytaj

Żurek kielecki

wielu średnie

Pałki w marynacie musztardowo-miodowej

4 os. średnie

Czytaj

Pałki w marynacie musztardowo-miodowej

4 os. średnie

Torcik kanapkowy

4 os. łatwe

Czytaj

Torcik kanapkowy

4 os. łatwe

Ciasto pięknie wypieczone


Na przeprosiny

Czytaj

Ciasto pięknie wypieczone

PORADA

Majonezowe ciasto

wielu średnie

Czytaj

Majonezowe ciasto

wielu średnie

Ciasto kakaowe z majonezem

wielu średnie

Czytaj

Ciasto kakaowe z majonezem

wielu średnie

Na następną okazję...