Ciasto majonezowe z rabarbarem
Ciasto majonezowe z rabarbarem
1. Kruszonka: składniki na kruszonkę zagnieć i schłodź 20 minut w lodówce.
2. Wszystkie składniki na ciasto przełóż do miski i zmiksuj na gładkie ciasto. Ciasto przełóz do tortownicy o średnicy 21 cm. wyłożoną papierem do pieczenia, ułóż rabarbar i posyp kruszonką.
Piecz ok. 30 minut w temperturze 170 stopni.
Przepisy i Porady
Sałatka wiosenna z fetą
1 os. łatwe
Czytaj
Sałatka wiosenna z fetą
1 os. łatwe
Majonezowa babka z kandyzowanymi skórkami
wielu średnie
Czytaj
Majonezowa babka z kandyzowanymi skórkami
wielu średnie
Ciasto kakaowe z majonezem
wielu średnie
Czytaj
Ciasto kakaowe z majonezem
wielu średnie
Pikantne kotleciki z kurczaka z nutą majonezu
wielu łatwe
Czytaj
Pikantne kotleciki z kurczaka z nutą majonezu
wielu łatwe
Jak łatwo obrać pomidora
Na raz i dwa
CzytajJak łatwo obrać pomidora
PORADARolada serowo – drobiowa z majonezem
wielu średnie
Czytaj
Rolada serowo – drobiowa z majonezem
wielu średnie
Sałatka warstwowa
wielu średnie
Czytaj
Sałatka warstwowa
wielu średnie
Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką
2 os. średnie
Czytaj
Filety z kurczaka pod majonezową pierzynką
2 os. średnie
Czyszczenie ryb z łusek
Czytaj
Czyszczenie ryb z łusek
PORADAŁatwe otwieranie słoików
Na męskie spotkanie
CzytajŁatwe otwieranie słoików
PORADANa następną okazję...
Na kinderbal
Czytaj
Na kinderbal
Filmowe inspiracje z Octem Kieleckim
Czytaj
Filmowe inspiracje z Octem Kieleckim
Na wypady za miasto
Czytaj
Na wypady za miasto
Na Boże Narodzenie
Czytaj
Na Boże Narodzenie
Na imprezę
Czytaj
Na imprezę
Na raz i dwa
Czytaj
Na raz i dwa
Mamy dla Was kolejny KONKURS!
Czytaj
Mamy dla Was kolejny KONKURS!
Na głębokie przemyślenia
Czytaj
Na głębokie przemyślenia
Na chwilę dla siebie
Czytaj
Na chwilę dla siebie
Konkurs „Wywołujemy Snackowity nastrój”
Czytaj
Konkurs „Wywołujemy Snackowity nastrój”
Na pływająco
Czytaj
Na pływająco
Na zielono
Czytaj