Smażenie ryb bez przykrego zapachu
Ryby są super ale ich zapach podczas smażenia już nie tak bardzo. Jak zatem go w prosty sposób zneutralizować? Wystarczy, że dodasz na patelnię połówkę jabłka. Jabłko wchłonie nieprzyjemny i drażniący zapach.
Przepisy i Porady
Sałatka z tuńczykiem
wielu łatwe
Sałatka z tuńczykiem
wielu łatwe
Taca smaków z dipami
wielu łatwe
Taca smaków z dipami
wielu łatwe
Pstrąg łososiowy z sosem majonezowo – koperkowym
2 os. łatwe
Pstrąg łososiowy z sosem majonezowo – koperkowym
2 os. łatwe
Zapiekanka gyros
3 os. łatwe
Zapiekanka gyros
3 os. łatwe
Kurczak zapiekany w pomidorach
4 os. średnie
Kurczak zapiekany w pomidorach
4 os. średnie
Sałatka cytrusowa z octem
2 os. łatwe
Sałatka cytrusowa z octem
2 os. łatwe
Pieczony pstrąg z ziołami
2 os. łatwe
Pieczony pstrąg z ziołami
2 os. łatwe
Tort wątróbkowo – majonezowy
wielu średnie
Tort wątróbkowo – majonezowy
wielu średnie
Jak łatwo obrać pomidora
Na raz i dwa
Jak łatwo obrać pomidora
Konfitura z czerwonej cebuli
wielu łatwe
Konfitura z czerwonej cebuli
wielu łatwe
Ciasto Kiwi
wielu trudne
Ciasto Kiwi
wielu trudne
Sałatka z ananasem i porem
wielu łatwe
Sałatka z ananasem i porem
wielu łatwe