Smażenie ryb bez przykrego zapachu
Ryby są super ale ich zapach podczas smażenia już nie tak bardzo. Jak zatem go w prosty sposób zneutralizować? Wystarczy, że dodasz na patelnię połówkę jabłka. Jabłko wchłonie nieprzyjemny i drażniący zapach.
Przepisy i Porady
Pyszne masło smakowe
Na imprezę
Pyszne masło smakowe
Sałatka Colesław
wielu łatwe
Sałatka Colesław
wielu łatwe
Marmurkowe babeczki z Majonezem
wielu średnie
Marmurkowe babeczki z Majonezem
wielu średnie
Ciasto kakaowe z majonezem
wielu średnie
Ciasto kakaowe z majonezem
wielu średnie
Sałatka orientalna
4 os. łatwe
Sałatka orientalna
4 os. łatwe
Minisałatka koktajlowa
4 os. łatwe
Minisałatka koktajlowa
4 os. łatwe
Naleśniki ze szpinakiem i fetą
3 os. średnie
Naleśniki ze szpinakiem i fetą
3 os. średnie
Kanapkowy żaglowiec
1 os. łatwe
Kanapkowy żaglowiec
1 os. łatwe
Wrapy z szynką
4 os. średnie
Wrapy z szynką
4 os. średnie
Pstrągi smażone w majonezowych koszulkach
2 os. średnie
Pstrągi smażone w majonezowych koszulkach
2 os. średnie
Jak łatwo obrać pomidora
Na raz i dwa
Jak łatwo obrać pomidora
Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką
4 os. średnie
Schab pod pieczarkowo – majonezową pierzynką
4 os. średnie