Sałata zawsze świeża
Jeśli chcesz, aby zwiędłe liście warzyw znów były chrupkie i gładkie, wsyp łyżkę stołową cukru do wody, w której je płuczesz. Możesz też zanurzyć liście na 10 minut w wodzie z sokiem cytrynowym.
Przepisy i Porady
Śledzie z żurawiną
3 os. średnie
Śledzie z żurawiną
3 os. średnie
Łosoś, szparagi i pieczone ziemniaczki
2 os. średnie
Łosoś, szparagi i pieczone ziemniaczki
2 os. średnie
Bakłażany z kielecką duszą
wielu łatwe
Bakłażany z kielecką duszą
wielu łatwe
Minisałatka koktajlowa
4 os. łatwe
Minisałatka koktajlowa
4 os. łatwe
Domowy przecier pomidorowy
wielu łatwe
Domowy przecier pomidorowy
wielu łatwe
Sałatka Waldorf na bogato
4 os. łatwe
Sałatka Waldorf na bogato
4 os. łatwe
Aksamitna pomidorowa
4 os. łatwe
Aksamitna pomidorowa
4 os. łatwe
Żeberka na ostro
4 os. średnie
Żeberka na ostro
4 os. średnie
Majonezowy sękacz
wielu trudne
Majonezowy sękacz
wielu trudne
Sałatka z kabanosem
wielu łatwe
Sałatka z kabanosem
wielu łatwe
Fantazyjny talerz
Na kinderbal
Fantazyjny talerz
Pyszne gastrodyzjaki
Na randkę