Jak łatwo obrać pomidora
Pomidora obierzesz szybko co najmniej dwoma sposobami. Natnij skórkę warzywa, włóż do miseczki lub szklanki i zalej wrzątkiem. Po chwili zalej pomidora zimną wodą z kranu. Skóra powinna sama odchodzić. Alternatywnie możesz naciąć pomidora i przez chwilę opalać go nad palnikiem kuchenki.
Przepisy i Porady
Babka majonezowo – czekoladowa
wielu średnie
Babka majonezowo – czekoladowa
wielu średnie
Sałatka „co się nawinie”
wielu łatwe
Sałatka „co się nawinie”
wielu łatwe
Pyszne ciasto na pierogi
Pyszne ciasto na pierogi
Sałatka orientalna
4 os. łatwe
Sałatka orientalna
4 os. łatwe
Cebula bez łez
Na dobry humor
Cebula bez łez
Minisałatka nowalijkowa
wielu łatwe
Minisałatka nowalijkowa
wielu łatwe
Wiosenna pasta z sezamem
4 os. łatwe
Wiosenna pasta z sezamem
4 os. łatwe
Żurek kielecki
wielu średnie
Żurek kielecki
wielu średnie
Sałatkowo – tostowy torcik
wielu średnie
Sałatkowo – tostowy torcik
wielu średnie
Wrapy z szynką
4 os. średnie
Wrapy z szynką
4 os. średnie
Aksamitna pomidorowa
4 os. łatwe
Aksamitna pomidorowa
4 os. łatwe
Łatwe otwieranie słoików
Na męskie spotkanie