Aromatyczne mięso z grilla
Jeśli chcesz, aby grillowane mięso nabrało niezwykle przyjemnego aromatu, wystarczy że posypiesz żar ziołami lub liśćmi herbaty. Możesz też ułożyć na ruszcie kilka liści czarnej porzeczki lub gałązek jałowca. Efekt będzie naprawdę znakomity.
Przepisy i Porady
Domowy przecier pomidorowy
wielu łatwe
Domowy przecier pomidorowy
wielu łatwe
Roladki serowe
wielu łatwe
Roladki serowe
wielu łatwe
Sałatka z tuńczykiem
wielu łatwe
Sałatka z tuńczykiem
wielu łatwe
Pstrągi smażone w majonezowych koszulkach
2 os. średnie
Pstrągi smażone w majonezowych koszulkach
2 os. średnie
Konfitura z czerwonej cebuli
wielu łatwe
Konfitura z czerwonej cebuli
wielu łatwe
Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym
4 os. łatwe
Pieczony łosoś w sosie majonezowo-chrzanowym
4 os. łatwe
Babka majonezowa waniliowo – kakaowa
wielu średnie
Babka majonezowa waniliowo – kakaowa
wielu średnie
Tort jarzynowy z piersią z kurczaka
wielu średnie
Tort jarzynowy z piersią z kurczaka
wielu średnie
Sałatka orientalna
4 os. łatwe
Sałatka orientalna
4 os. łatwe
Sałatka brokułowa z fetą
wielu łatwe
Sałatka brokułowa z fetą
wielu łatwe
Drożdżówki
4 os. trudne
Drożdżówki
4 os. trudne
Sałatka warstwowa gyros
wielu łatwe
Sałatka warstwowa gyros
wielu łatwe